Kuva: Julian Wildner / Unsplash

Kuva: Julian Wildner / Unsplash

MITÄ: Aurinkosähkön yhteisöenergiaprojektien asiantuntijaryhmä ”RENCOP” – ensimmäinen kokous

MILLOIN: Tiistaina 30.1.2018 klo 14

MISSÄ: Laituri, Narinkka 2 (Narinkkatori)

KENELLE: Aurinkosähkön asiantuntijoille ja palveluntarjoajille, etujärjestöille, ministeriön edustajille, kuntien edustajille jne. aiheeseen liittyvien organisaatioiden edustajille (Huom! ei yksityishenkilöille)

Green Net Finland ja Aalto-yliopisto ovat partnereina EU-rahoitteisessa kehityshankkeessa, jonka tarkoituksena on edistää uusiutuvan energian yhteisöprojektien jalkautumista. Uudellamaalla fokukseksi on valittu aurinkosähkön yhteisöenergiaprojektit. Tätä tavoitetta tukemaan Green Net Finland perustaa asiantuntijoiden ja aurinkosähkön palveluntarjoajien viiteryhmän ”RENCOPin – Renewable Energy Source Cooperative Partnershipin”. RENCOP toimii tiedotuskanavana, yhteistyön rakentajana sekä tiedonhankkijana. Hankkeessa tunnistetaan esim. asuinalueita ja muita kohteita, joita se tuo RENCOP-ryhmälle käsiteltäviksi caseiksi.

Kiinnostuitko? Tule RENCOP-ryhmän ensimmäiseen kokoukseen mukaan kuulemaan tarkemmin mistä on kyse ja varaamaan itsellesi paikka tässä Uudenmaan alueen aurinkosähkön avainryhmässä.

ILMOITTAUDU MUKAAN: Täytä yhteystietosi täällä

 

Tilaisuuden ohjelma (alustava, muutokset mahdollisia):

  1. Avauspuheenvuoro: Co2mmunity-hankkeen esittely ja RENCOP-ryhmän toiminta ja tavoitteet (Suvi Häkämies, Green Net Finland)
  2. Osallistujien esittelykierros
  3. Yhteisöenergia – mitä se on ja esimerkkejä Suomesta (Karoliina Auvinen, Aalto-yliopisto)
  4. Case Arabianranta – tarvekartoituksen tulokset (TBC)
  5. Yhteenveto – miten tästä eteenpäin?

Lisätietoja EU-projektista: Co2mmunity – Co-producing and co-financing renewable community energy projects: https://gnf.fi/fi/gnf/co2mmunity-co-producing-and-co-financing-renewable-community-energy-projects/

Evilina Lutfi, Kehityspäällikkö, Green Net Finland: evilina.lutfi@gnf.fi