Green Net Finlandin toimisto sijaitsee GE-talossa Helsingin Vallilassa.

Tiimi

ILKKA AALTIOToiminnanjohtaja, p. 050 551 3633
Ilkka Aaltio on ympäristöystävällisiin ja älykkäisiin teknologioihin erikoistunut materiaalitekniikan tohtori, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus niin tutkijana kuin yritysmaailmastakin. Ilkka on myös toiminut mm. koordinaattorina ja projektipäällikkönä Aalto-yliopiston tutkimuksen tukipalvelut yksikössä, jossa hän on kerännyt vankan osaamisen EU-hankkeiden johtamisesta ja raportoinnista. Ilkka aloitti GNF:n toiminnanjohtajana 1.1.2019.
KAISA VEHKALAHTIHallintopäällikkö, p.050 524 3485
Kaisa Vehkalahti on työskennellyt Green Net Finlandissa vuodesta 2009 hallintopäällikkönä vastaten organisaation yleis- ja taloushallinnosta sekä toteutettavien hankkeiden talous- ja hankehallinnosta. Kaisa osallistuu myös hankevalmistelutyöhön sekä hankkeiden sisällöntuotantoon. Kaisa on koulutukseltaan maatalous- ja metsätieteiden maisteri (HY/ympäristöekonomia, 2006).

Kaisalla on vahva osaaminen eri rahoitusinstrumenttien hankehallinnosta (mm. EAKR, Interreg, Tekes, Norden). Hän on taitava budjetoija ja pitää isojakin hankekokonaisuuksia kokeneesti näpeissään. Kaisa tuntee eri rahoitusohjelmien kiemurat ja vastaa usein hankkeissa isojen rahoitushakemusten kokoamisesta.

Hankehallinnon lisäksi Kaisa vastaa Green Net Finlandin yleishallinnosta, mm. jäsenrekisteristä ja -laskutuksesta.

EVILINA LUTFIKehityspäällikkö, Venäjä-toiminnan johtaja, p. 050 436 2661
Evilina Lutfi on työskennellyt Green Net Finlandissa vuodesta 2006 projektipäällikkönä. Evilina on koulutukseltaan sähkökemian DI (Pietari, 1996) ja kemiantekniikan insinööri (EVTEK, 2006). Evilinalla on vahva ja laaja sekä Suomen, että Pietarin alueen cleantech-alan tuntemus. Evilina on myös kokenut hankeosaaja. Hän on valmistellut ja toteuttanut lukuisia sekä kansallisia, että kansainvälisiä hankkeita (mm. EAKR, BONUS, INTERREG ja LIFE+) .

Evilinan substanssiosaamista ovat rakennetun ympäristön energia- ja ekotehokkuus ja ympäristökemia.

Evilina vastaa Green Net Finlandin Venäjä-yhteistyön rakentamisesta. Hän on edistänyt aktiivisesti Pietarin cleantech -klusterin perustamista ja on nyt sen hallituksen jäsen ja edustajisto Suomessa. Evilinan äidinkieli on venäjä, mutta hän puhuu myös sujuvaa suomea ja englantia.

KAISA TOLONENHankeasiantuntija, p. 050 367 8889
Kaisa Tolonen on aloittanut Green Net Finlandissa 13.10.2020. Hän työskentelee Green Net Finlandin koordinoimissa kiertotaloushankkeissa SHOPS2HUBS – kierrätyskeskus 2.0 sekä HYPPY (Rakennusosat ja materiaalit kiertoon – kokeiluilla uutta liiketoimintaa).