Green Net Finlandin toimisto sijaitsee Vallila Corner-talossa (entinen GE-talo) Helsingin Vallilassa.

Tiimi

ILKKA AALTIOToiminnanjohtaja, p. 050 551 3633
Ilkka Aaltio on ympäristöystävällisiin ja älykkäisiin teknologioihin erikoistunut materiaalitekniikan tohtori, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus niin tutkijana kuin yritysmaailmastakin. Ilkka on myös toiminut mm. koordinaattorina ja projektipäällikkönä Aalto-yliopiston tutkimuksen tukipalvelut yksikössä, jossa hän on kerännyt vankan osaamisen EU-hankkeiden johtamisesta ja raportoinnista. Ilkka aloitti GNF:n toiminnanjohtajana 1.1.2019.
SUSANNA NUOLIMAA-FEREHallintopäällikkö, p. 050 564 4004
Susanna on aloittanut Green Net Finlandissa Hallintopäällikön tehtävissä tammikuussa 2021.

Susanna vastaa organisaation yleis- ja taloushallinnosta sekä toteutettavien hankkeiden talous- ja hankehallinnosta. Tehtävässään Susanna osallistuu lisäksi hankevalmistelutyöhön sekä tukee projektipäälliköitä työssään. Susanna pitää langat käsissään vahvalla ammattitaidolla.

Koulutukseltaan Susanna on Diplomi-insinööri (ympäristö- ja energiatekniikka). Aiemmin Susanna on toiminut sekä yhdistysten että yritysten hallinnossa.

EVILINA LUTFIKehityspäällikkö, Venäjä-toiminnan johtaja, p. 050 436 2661
Evilina Lutfi on työskennellyt Green Net Finlandissa vuodesta 2006 projektipäällikkönä. Evilina on koulutukseltaan sähkökemian DI (Pietari, 1996) ja kemiantekniikan insinööri (EVTEK, 2006). Evilinalla on vahva ja laaja sekä Suomen, että Pietarin alueen cleantech-alan tuntemus. Evilina on myös kokenut hankeosaaja. Hän on valmistellut ja toteuttanut lukuisia sekä kansallisia, että kansainvälisiä hankkeita (mm. EAKR, BONUS, INTERREG ja LIFE+) .

Evilinan substanssiosaamista ovat rakennetun ympäristön energia- ja ekotehokkuus ja ympäristökemia.

Evilina vastaa Green Net Finlandin Venäjä-yhteistyön rakentamisesta. Hän on edistänyt aktiivisesti Pietarin cleantech -klusterin perustamista ja on nyt sen hallituksen jäsen ja edustajisto Suomessa. Evilinan äidinkieli on venäjä, mutta hän puhuu myös sujuvaa suomea ja englantia.

JOONAS RAASKAProjektipäällikkö, p. 044 381 5819
Joonas Raaska työskentelee Green Net Finlandissa Uudenmaan kiertotalouslaakso esiselvityshankkeen ja kiertotaloushanke SHOPS2HUBS – kierrätyskeskus 2.0 projektipäällikkönä. Tehtävässään Joonas aloitti huhtikuussa 2021. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri (yritysten ympäristöjohtaminen). Työtausta Joonaksella painottuu verkkopalveluiden kehittämiseen liittyviin tehtäviin.