GSGroup Finland Oy on liittynyt Green Net Finlandin jäseneksi. Yrityksen GPS-teknologiaa hyödyntävä Paikannin.com on paikannustietopalvelu, joka tuottaa reaaliaikaista tietoa muun muassa liikkuvan kaluston sijainnista ja reiteistä esimerkiksi kuljetus-, kiinteistö- ja urakointialoilla toimiville yrityksille. Palvelun käytön kautta 10 % ajettavista kilometreistä karsiutuu pois ja kenttätyöntekijöiden työajasta jopa 30 minuuttia säästyy muuhun kuin ajamiseen. Ajojen tehostumisen kautta myös päästöt vähenevät.

Green Net Finlandin hallitus hyväksyi GSGroupin Green Net Finlandin jäseneksi alkukesällä 2018. Hallitus katsoi, että GSGroupin paikannuspalveluiden käyttö vähentää kuljettamisen ja logistiikan päästöjä ja kehittävää älykästä kaupunkia ja täten yritys sopii erinomaisesti täydentämään GNF:n jäsenverkostoa. GSGroupin järjestelmällä voidaan seurata ajotapaa ja vaikuttaa sitä kautta positiivisesti ajoneuvon huolto-, korjaus- ja polttoainekustannuksiin. Vihreällä ajotavalla on suuret vaikutukset myös ajoneuvojen polttoainekustannuksiin ja täten palvelun käyttäjä voi myös vähentää CO2-päästöjä.

”GSGroup Finland vahvistaa Green Net Finlandin älykkään liikkumisen ja logistiikan osaamisverkostoa ja olemme iloisia heidän liittymisestään verkostoomme. Vihreän ajotavan edistäminen vähentää päästöjä ja GSGroupin palvelun käyttö myös todistetusti vähentää varsinaisia ajokilometrejä. Tällaiset tulokset sopivat hyvin vähäpäästöiseen älykkääseen kaupunkiin ja GNF:n toimintaan”, sanoo Green Net Finlandin toiminnanjohtaja Suvi Häkämies.

”Olemme olleet alan edelläkävijä jo pitkään ja haluamme yhteistyöllä vahvistaa älykästä liikkumista ja logistiikkaa eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Yritykset, kaupungit ja kunnat saavat paljon säästöjä palvelullamme ja esimerkiksi monet kaupungit tuottavat jo dataa talvikunnossapidosta kaupunkilaisille, jolloin tiedetään mitkä kadut ovat hoidettu. GNF:n tavoite vähäpäästöisiin kaupunkeihin on myös meidän tavoite”, sanoo GSGroup Finlandin myyntijohtaja Pekka Naukkarinen.

 

Lisätietoja:

Suvi Häkämies, toiminnanjohtaja, Green Net Finland, suvi.hakamies@greennetfinland.fi, p. 050 3311 495

Pekka Naukkarinen, myyntijohtaja, GSGroup Finland Oy, pekka.naukkarinen@gsgroupfinland.fi, p. 040 823 1704

 

 Green Net Finland ry

Green Net Finland kasvattaa jäsenverkostoaan kattamaan fokusalueillaan toimivat suomalaiset cleantech-alan avaintoimijat – yritykset, kunnat, tutkimuslaitokset, oppilaitokset sekä muut avaintoimijat. Green Net Finland rakentaa kehityshankkeiden kautta vähähiilistä kaupunkiympäristöä keskittyen älykkääseen asumiseen, rakentamiseen ja kaupunkirakenteeseen, älykkääseen liikkumiseen ja logistiikkaan sekä älykkääseen kulutukseen, kiertotalouteen ja yhteistyötalouteen.  Toivotamme kaikki alan organisaatiot tervetulleiksi mukaan toimintaamme. Lisätietoja jäsenyydestä toiminnanjohtaja Suvi Häkämieheltä tai https://gnf.fi/fi/jasenyys/

 

GSGroup Finland Oy
GPS-teknologiaa hyödyntävä Paikannin.com on paikannustietopalvelu. Se on nettipohjainen sovellus, joka tuottaa reaaliaikaista tietoa muun muassa liikkuvan kaluston sijainnista ja reiteistä.

GPS-paikannin karsii pois turhia ajokilometrejä. Järjestelmällä voidaan myös seurata ajotapaa ja vaikuttaa sitä kautta positiivisesti ajoneuvon huolto-, korjaus- ja polttoainekustannuksiin. Edistämällä vihreää ajotapaa on suuret vaikutukset ajoneuvojen polttoainekustannuksiin ja CO2-päästöihin. GSGroupin asiakkaita ovat esimerkiksi kuljetus-, kiinteistö- ja urakointialoilla toimivat yritykset. Lue lisää: https://www.paikannin.com/