Green Net Finland valmistelee ASIA-CLEAN -kehityshanketta, jonka tavoitteena on edistää suomalaisten ja virolaisten cleantech-alan yritysten vientiä Koillis-Kiinaan (Jinan ja Tianjin) sekä Etelä-Koreaan. Hankkeen substanssifokus on vähäpäästöisempi kaupunkiympäristö (mm. rakennusten älykäs lämpötilan hallinta, puhdas ilma ja vesi -ratkaisut, energiatehokkuuden kokonaishallinta). Mahdollisen toteutuksen aikajana: 4/2019-3/2021.

Hankepartnerit (Green Net Finland, Turku Science Park ja Tehnopol Tallinn) ovat saaneet mukaan joukon yrityksiä omista jäsenverkostoista.

Tämän kyselyn avulla haluamme kartoittaa vielä laajemmin viennistä kiinnostuneita yrityksiä, joilla on valmiita kaupallisia ratkaisuja ja resursseja hoitaa vientiä, mutta tarvitsevat tukea jalansijan saamiseen haastavilla markkinoilla ja ehkä oikeita kumppaneita, joiden kanssa voisi tehdä kokonaisvaltaisempia tarjouksia. Hanke tarjoaa yrityksille konkreettista apua vientiponnistuksiin sekä osallistuu osittain myös yritysten kohdemarkkinoille suuntautuvien matkojen kuluihin.

Ilmoita kiinnostuksestasi 14.11.2018 mennessä:
• Täyttämällä tämä lomake: 

• Soittamalla numeroon 050 436 2661, Evilina Lutfi, kehityspäällikkö, Green Net Finland ry
• Laittamalla sähköpostia osoitteeseen evilina.lutfi@gnf.fi