RENCOP (Renewable ENergy Cooperative Partnership) on aurinkosähkön yhteisöenergiaprojektien edistämisen kumppanuus. Yhteisöenergiaa on Community Energy tai yhteisöjen osa-omistamaa energiatuotantoa.

Green Net Finland on mukana Co2mmunity -hankeessa http://co2mmunity.eu/ , jossa sen rooli on edistää aurinkosähköprojektien syntyä Uudellamaalla. Yksi hankkeen toimenpiteistä on perustaa ja hallinnoida RENCOP-ryhmän, jonka tarkoituksena on toimia katalyyttina ja tukena aurinkosähkön community -projekteille. RENCOP-ryhmä on kokoontunut ensimmäistä kertaa vuoden 2018 alussa.

Tämän kutsun avulla haluamme laajentaa RENCOP-ryhmän asiantuntijapohjan sekä kutsua koolle ryhmän toinen kokous. Kutsumme mukaan mm. yrityksiä, joilla on intressiä tehdä aurinkosähköjärjestelmien tarjouksia tai tarjota asiantuntijapalveluita yhteisöomisteisiin kohteisiin (esim. taloyhtiöihin, osuuskuntiin).

Pyydämme kiinnostuneita yrityksiä sekä muiden organisaatioiden edustajia ilmoittautumaan RENCOP-ryhmään täyttämällä tämä lomake: 

.

Lomakkeen lopussa voi myös ilmoittautua RENCOP-ryhmän 2.kokoukseen, joka pidetään 21.11.2018 klo 13-15 GNF:n toimistolla.

Lisätietoa Co2mmunity-hankkeesta sekä RENCOP-ryhmästä:
Evilina Lutfi, evilina.lutfi@gnf.fi, tai skype evilina.lutfi, tai soittamalla 0503462661.
 ibsr_p2_Co2mmunity_project-logo_full-coloured-768x280