Olemme ottaneet käyttöön jäsenorganisaatiodemme työntekijöille tarkoitetun LinkedIn -jäsenryhmän.

Ryhmä on tarkoitettu Green Net Finlandin jäsenorganisaatioiden edustajien väliseen tiedonjakoon ja yhdistyksen ajankohtaisista asioista tiedottamiseen. Kannustamme jäseniämme liittymään ryhmään ja osallistumaan sitä kautta keskusteluun.

Löydät ryhmän osoitteesta https://www.linkedin.com/groups/8509899 tai kirjoittamalla LinkedInin ryhmähakuun ”Green Net Finland jäsenet”.

Green Net Finlandin jäsenryhmän keskustelun ohjenuorat:

  • Ryhmä on suljettu ryhmä Green Net Finlandin jäsenorganisaatioiden edustajille. Kaikki jäsenorganisaatioiden työntekijät ovat tervetulleita ryhmään.
  • Ryhmässä keskustellaan erityisesti Green Net Finlandin strategiaan liittyvistä teemoista – yläteemana on ”urban cleantech” ja vähähiilinen kaupunkiympäristö, sekä voimassa olevan strategian mukaisesti tarkemmin erityisesti – älykäs asuminen ja kaupunkirakenne, älykäs liikkuminen ja logistiikka sekä kiertotalous ja älykäs kulutus kaupunkiympäristössä.
  • Ryhmän kautta Green Net Finland tiedottaa jäsenistölleen ajankohtaisista asioista, kuten tapahtumista, ajankohtaisista rahoitushauista, hanketoiminnasta, julkaisuista tai muusta toiminnasta.
  • Lisäksi ryhmän jäseniä kannustetaan myös kertomaan omista ajankohtaisista teemaan liittyvistä asioista ryhmässä.
  • Aina asialinjalla – välillä tiukemmin, välillä rennommin.

PS: Seuraa meitä myös Twitterissä https://twitter.com/greennetfinland!