Digipurku- Digitaaliset ratkaisut rakennusten purkamisessa -hanke kehittää ja ottaa käyttöön rakennusten tehokasta purkamista ja kierrätystä edistäviä digitaalisia ratkaisuja tiedon keräämiseen, organisoimiseen ja kommunikointiin purkukohteista sekä niiden materiaaleista ja osista.

Green Net Finland ja Digipurku-hanke järjestää aiheesta kiinnostuneille viiteryhmän kokouksia. Seuraava viiteryhmän kokous pidetään tiistaina 12.3.2024 klo 9.00-10.30 Green Net Finlandin toimitiloissa Helsingin Vallilassa, Kuortaneenkatu 2  (Huom: tällä kertaa emme siis kokoonnu Maria01:ssä vaan GNF:n tiloissa). Sisään pääsee ja aamukahvit tarjotaan klo 8.45 alkaen.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta (vihreä ”nappi”).

Saapumisohjeita: 

Kuortaneenkatu 2:een parhaiten pääset julkisilla liikennevälineillä (HSL reittiopas). Pasilan rautatieasemalta on n. 15-20 min. kävelymatka. Henkilöautoille on joitakin 2-vyöhykkeen maksullisia pysäköintipaikkoja Kuortaneenkadulla ja Elimäenkadulla. Saapuessasi Kuortaneenkatu 2:een (”Vallila Corner” talo) kysy aulan vastaanotosta Green Net Finlandia.