Olemme iloisia esitellessämme sinulle uudet verkkosivumme ja samalla uusitun visuaalisen ilmeemme!

Päätimme päästää vanhat nettisivumme eläkkeelle vuosien uskollisen palvelun jälkeen. Olet nyt ihkauusilla nettisivuillamme, jotka olemme rakentaneet palvelemaan kävijöitä entistä paremmin.

Mitä uutta löydät?

Uudistimme koko nettisivujemme sisällön vastaamaan paremmin toimintaamme ja käärimme mukaan myös sosiaalisen median kanavamme. Nettisivujen ohessa päätimme samalla uusia koko Green Net Finlandin visuaalisen ilmeen. Olemme käyttäneet lyhennettä ”GNF” vuosikaudet hankehakemuksissamme ja muissa yhteyksissä, joten päätimme, että on aika antaa lyhenteen näkyä myös logossamme. Olemme edelleen virallisesti Green Net Finland, mutta emme pahastu, jos haluat käyttää myös lyhennettämme GNF meistä puhuessasi.

Myöskin – halusimme erityisesti antaa uudella sivustollamme tilaa mahtaville ja osaaville jäsenillemme heidän ansaitsemansa näkyvyyden – nyt voit aiempaa selkeämmin nähdä keitä verkostoomme kuuluu ja mitä osaamista heillä on tarjota.

Tämä uusi sivusto mielestämme kuvaa hyvin sitä kehitystä, jonka organisaatiomme on läpikäynyt viimeisen vuoden aikana. Uusi sivusto ja visuaalinen ilme kirkastavat uudistuneen Green Net Finlandin toimintaa ja palveluita ja antaa meille hyvän alustan kehittyä edelleen cleantech-alan kehityksen huippuorganisaatioksi.

Tiedämme, että olet kiireinen, mutta olisi mahtavaa jos selailisit hetken sivujamme ja mikäli ajatuksia herää, niin laita meille palautetta (kirjoita sähköpostia tai soita). Olemme itse innoissamme uudesta ilmeestämme ja toivottavasti sanomamme ja osaamisemme välittyy sinullekin täältä.

Tervetuloa sivustollemme ja tutustumaan toimintaamme!