Koronaviruksen ehkäisemistoimien ja rajoitusten takia Hukkalämpöseminaari on päätetty muuttaa webinaariksi. Seminaaria ei järjestetä paikan päällä Turussa vaan pelkästään verkossa. Alkamisaika pysyy samana, mutta seminaarin ohjelmaa on lyhennetty. Päivitetty ohjelma löytyy täältä.

Linkki, jolla webinaariin osallistutaan, on ohjelmadokumentin alaosassa. Linkin avaamisen jälkeen nettiselain pyytää asentamaan zoom-add-in palikan, jolla on helpointa osallistua seminaariin.

Mikäli olet jo ilmoittautunut 6.5. seminaariin, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Uudet ilmoittautujat käykää ystävällisesti lisäämässä tietonne Lyytin kautta. Lyytin linkki on myös ohjelman alaosassa.

Webinaaria järjestävien hankkeiden puolelta tavoitteenamme on tiedon lisäämisen lisäksi törmäyttää toimijoita. Vallitsevassa tilanteessa kotikonttoreista käsin törmäytys on hankalaa. Tästä syystä olemme järjestämässä syksylle 2020 seminaaria hukkalämpöjen hyödyntämisestä. Tällöin esille pääsevät monet yritykset case-kohteineen – erityisesti ne, joiden esitystä emme seminaarin typistymisen vuoksi pääse 6.5. webinaarissa kuulemaan. Alustava päivä syksyn seminaarille Turussa on 27.8.2020. Tiedotamme syksyn seminaarista lisää myöhemmin.

 

Tervetuloa mukaan webinaariin 6.5!