PAIKKA: ICT-city, Potkuri, Joukahaisenkatu 3, Turku
AIKA: 12.10.2018 klo 11:30 – 15:00

HUKATON-hanke kutsuu suunnittelutoimistoja yhteiskehittämistilaisuuteen, jossa on tarkoituksena esitellä Varsinais-Suomen alueella sijaitsevat neljä tarkastelukohdetta ja löytää niihin uusia ratkaisuja hukkalämpökuormien hyödyntämiseksi. Tarkastelukohteet ovat: kaksi kasvihuonerakennusta (olemassa oleva ja uudisrakennus), liikekeskus ja ekovoimalaitos.

MIKSI?

Tämä ensimmäinen tilaisuus keskittyy neljän tarkastelukohteen esittelyyn, jossa kohteiden toimitusjohtajat avaavat haasteita ja kertovat kohteista. Tilaisuus toimii keskustelun avauksena ja ideointien käynnistäjänä. Esittelyn tarkoituksena on, että suunnittelutoimistot saavat käsityksen tarkastelukohteesta, ja voivat sen jälkeen aloittaa ideoimaan kohteeseen omaa ratkaisuaan hukkalämpökuormien hyödyntämiseksi – ja lopulta mallintaa, simuloida tai optimoida ratkaisun valitsemallaan tavalla joko itse tai jonkin yrityksen kanssa yhdessä.

OHJELMA:

11.30 Kahvia ja pientä purtavaa
12.00 Tilaisuuden aloitus
– esittäytymiskierros
– HUKATON-hankkeen esittely (Rauli Lautkankare, Turun ammattikorkeakoulu)

12.30 Kohteiden esittely
– Piltti: pinaattiyksikkö
– Huiskula: pakkaamolaajennus
– Virtanen Yhtiöt: liikekeskus
– Lounavoima: ekovoimalaitos

13.30 Ideointi ja jatkotoimenpiteistä sopiminen
Vapaata keskustelua.

Tilaisuuden fasilitoi HUKATON-hanketta koordinoivan Green Net Finlandin toiminnanjohtaja Suvi Häkämies.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Rauli Lautkankare, Turun ammattikorkeakoulu, p. 050-5985668, Rauli.Lautkankare@turkuamk.fi.

 

HUKATON-hanke (A74217) on Euroopan aluekehitysrahaston rahoittama hanke, jonka tavoitteena on kehittää teknistaloudellisesti optimoituja älykkäitä kokonaisratkaisuja hukkalämmön parempaan hyödyntämiseen valituissa tarkastelukohteissa ja tunnistaa niiden pohjalta monistettavia konsepteja, joita voidaan monipuolisesti hyödyntää rakennetussa ympäristössä myös hankkeen päättymisen jälkeen.