Tarjolla monipuolinen verkostojohtajan paikka organisaatiossa, joka kehittää älykästä ja vähäpäästöistä kaupunkiympäristöä. Oletko se sinä?

Green Net Finland ry on cleantech-alan verkosto, joka kokoaa yhteen yritykset, kunnat ja muut julkiset organisaatiot sekä tutkimus- ja kehitysorganisaatiot. Luomme uutta merkittävää kehitystoimintaa, joka johtaa älykkään ja energia- ja resurssitehokkaan vähähiilisen kaupunkiympäristön syntymiseen. Ydinosaamistamme on kehitystarpeiden hankkeistaminen ja julkisten rahoitusinstrumenttien osaaminen sekä projektinjohto. Olemme kasvuhaluinen ja -kykyinen organisaatio, tavoitteena jäsentemme liiketoiminnan kehittäminen ja kansainvälistyminen.

Nykyisen toiminnanjohtajan lähtiessä uusiin tehtäviin haemme uutta toiminnanjohtajaa.

Työnkuva

Toiminnanjohtaja vastaa GNF:n toiminnasta, sen kehittämisestä sekä yhdistyksen taloudesta. Toiminnanjohtaja tunnistaa jäsenistön ja cleantech-alan kehitystarpeita sekä edistää ja hankkeistaa näihin liittyviä korkeatasoisia kehityshankkeita. Toiminnanjohtaja myös johtaa projekteja ja toimii niissä asiantuntijana. Projektit ovat kansainvälisiä ja kotimaisia. Toiminnanjohtaja viestii toiminnasta aktiivisesti jäsenistölle ja sidosryhmille eri kanavissa.

Tukena työssä ovat osaava tiimi (2 hlöä) sekä GNF:n jäsenistöstä muodostuva hallitus (8 hlöä).

Odotamme sinulta

  • vahvaa asiantuntijuutta ja osaamista ainakin kahdella seuraavista alueista: Smart City -kehitys, cleantech, verkostojohtaminen, liiketoiminnan kehittäminen
  • vankkaa kokemusta julkisrahoitteisten hankkeiden valmistelusta, johtamisesta ja toteuttamisesta. Ymmärrys julkisrahoitteisista kehitysprojekteista ja rahoitusohjelmista (esim. EU H2020, INTERREG, EAKR jne.) on edellytys työssä menestymiselle.
  • yhteistyökykyä ja intoa kehittää uutta yhdessä kaupunkien, yritysten, korkeakoulujen ja muiden kehitystoimijoiden kanssa
  • ymmärrystä kokonaisratkaisuista, relevanttien teknologioiden kehityksestä sekä ratkaisujen soveltuvuudesta kaupunkeihin
  • kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä ja matkustusvalmiutta
  • erinomaisia suullisia ja kirjallisia kommunikaatiotaitoja sekä suomeksi että englanniksi, sinulla on kyky pukea viestisi sanoiksi siten, että muutkin innostuvat.
  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Mitä tarjoamme

Monipuolisen työnkuvan, johon voit itse vaikuttaa, reilun ja dynaamisen työyhteisön, mukavan työympäristön Helsingin Vallilassa sekä todellisen näköalapaikan älykkäiden ja vähäpäästöisten kaupunkien kehittämiseen.

Työsuhde on vakituinen ja aloitus on sopimuksen mukaan. Lisätietoa tehtävästä voi kysyä puhelimitse nykyiseltä toiminnanjohtajalta Suvi Häkämieheltä (suvi.hakamies@gnf.fi), puh. 050 3311 495 (tavoitettavissa parhaiten 17.10. klo 14-16 ja 29.10. klo 14-17) tai hallituksen puheenjohtajalta Jarmo Kontrolta (jarmo.kontro@eneron.fi), puh. 050 5666 390.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 2.11.2018 osoitteeseen hakemukset@gnf.fi.