Tarjolla monipuolinen hankeosaajan paikka organisaatiossa, joka kehittää älykästä ja vähäpäästöistä kaupunkiympäristöä. Oletko se sinä?

Green Net Finland ry on julkisten ja kaupallisten toimijoiden aktiivinen verkosto, joka kehittää älykästä vähähiilistä kaupunkiympäristöä. Teemme yhteistyössä jäsenorganisaatioidemme ja kumppaniemme kanssa työtä puhtaan ja resurssiviisaan tulevaisuuden puolesta. Toimintamme ydinaluetta on strategiaamme liittyvät kehityshankkeet, kilpaillun rahoituksen hakeminen ja hankkeiden toteutuksessa mukanaolo. Olemme tunnettu ja luotettu osaaja alan suomalaisissa ja kansainvälisissä hankkeissa.

Työnkuva

Etsimme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen innostunutta ja motivoitunutta hankeosaajaa, joka on hankeyhteistyömaailmassa kuin kala vedessä. Hankeasiantuntijana tulet työskentelemään projektipäällikön roolissa kahdessa EAKR-hankkeessa, jotka liittyvät rakentamisen kiertotalouteen ja kierrätyskeskusten kehittämiseen. Työnkuvaan kuuluu projektityön lisäksi projektin ohjaaminen, yhteydenpito projektikumppaneihin ja sidosryhmiin sekä hankekehitystyötä. Myös muut hankkeissa tehtävät työt, kuten viestintä ja tapahtumien järjestäminen, kuuluvat hankeasiantuntijan toimenkuvaan. Lisäksi tehtäviin kuuluu toiminnanjohtajan antamat muut tehtävät.

Mitä odotamme

Edellytämme sinulta kokemusta julkisrahoitteisista hankkeista, yhteistyökykyä, hyviä viestintätaitoja, vastuullista työasennetta, sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa, matkustusvalmiutta sekä työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Osaat hyödyntää sosiaalista mediaa, markkinointia ja viestintää eri kanavien kautta. Olet avoin ja sosiaalinen sekä luot verkostoja eri organisaatioista tulevien toimijoiden kanssa helposti. Useiden hankkeiden samanaikainen toteuttaminen edellyttää hyvää organisointikykyä, yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Katsomme eduksi osaamisen ja kokemuksen seuraavilta alueilta: EU-kehittämishankkeiden vetäminen ja valmistelu, kiertotalous, liiketoimintamallit ja yritysyhteistyö.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme innostavan työympäristön ja aiheeltaan ajankohtaisen työn, jolla voi vaikuttaa tulevaisuuden kehitykseen. Työsi tueksi saat mukavat ja reilut työkaverit. Teemme töitä tehokkaasti läheisessä yhteistyössä. Viihtyisät toimitilamme ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa. Etätyömahdollisuus helpottaa työn ja vapaa-ajan tasapainon säilyttämistä.

Tehtävä on määräaikainen ja ensisijaisesti kokoaikainen ajalla 1.10.2020 – 31.12.2021. Tarjoamme kuitenkin myös mahdollisuuden osa-aikaiseen työhön (esim. 80% työajalla). Tehtävässä noudatetaan 3 kk koeaikaa. Palkka perustuu hankkeiden budjetteihin.

Hakemukset

Hakemuksia otetaan vastaan 20.9.2020 asti. Huomaathan kuitenkin, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, mahdolliset suosittelijat ja CV sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@gnf.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ilkka Aaltio, p. 050 551 3633 (tavoitettavissa 9.9. klo 9-11; 11.9. klo 9-11; 14.9. klo 14-16).