Green Net Finlandin jäsenverkosto kasvaa jälleen yhdellä merkittävällä toimijalla, kun Vexve Oy liittyy Green Net Finlandin jäseneksi. Vexve on maailman johtavia kaukolämmitykseen ja -jäähdytykseen kehitettyjen pallo- ja läppäventtiileiden valmistajia.

Green Net Finlandin hallitus käsitteli ja hyväksyi Vexve Oy:n jäsenhakemuksen kokouksessaan ja totesi Vexven täydentävän hyvin Green Net Finlandin jäsenverkoston monipuolista osaamista vähähiilisen kaupunkiympäristön rakentamisessa.

”Vexve on mielenkiintoista vaihetta elävä yritys, joka etsii uutta kasvua laajentuvasta kansainvälisestä liiketoiminnasta. Tätäkasvua olemme mielellämme osaltamme edistämässä. Olemme iloisia, että olemme heti löytäneet yhteistyöpotentiaalia esimerkiksi Keski-Aasian ja Venäjän projektiemme kautta. Vexven kaltaisen pirteän kasvuyrityksen tulo mukaan jäsenverkostoomme on meille erittäin mielekästä. Juuri tämän tyyppisiä verkostoitumisesta ja niin kotimaisesta kuin kansainvälisestä kasvusta ja yhteistyöstä kiinnostuneita yrityksiä haluamme jäsenverkostoomme. Jäsenverkostomme visio on olla vähähiilisen kaupunkiympäristön ratkaisujen monipuolinen arvoketju ja ekosysteemi ja Vexven osaaminen tuo taas yhden palikan lisää tähän isoon kokonaisuuteen”, sanoo Green Net Finlandin toiminnanjohtaja Suvi Häkämies.

”Green Net Finland jäsenyydellä Vexve rikastaa nykyistä arvoverkkoaan kestävien kaupunkien rakentamiseksi, niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Innovatiivisten ekosysteemien rakentaminen vaatii dynaamisia ja joustavia kumppaneita – sellaisen olemme nyt saaneet”, toteaa Vexven markkinointi- ja viestintäjohtaja Anna- Stiina Boström.

Lisätietoja: Suvi Häkämies, toiminnanjohtaja, Green Net Finland, etunimi.sukunimi@greennetfinland.fi, p. 050 3311 495 & Anna-Stiina Boström, Markkinointi- ja viestintäjohtaja, etunimi.sukunimi@vexve.com, p. 050 444 1121.

 

Green Net Finland ry

Green Net Finland kasvattaa jäsenverkostoaan kattamaan fokusalueillaan toimivat suomalaiset cleantech-alan avaintoimijat – yritykset, kunnat, tutkimuslaitokset, oppilaitokset sekä muut avaintoimijat. Green Net Finland rakentaa kehityshankkeiden kautta vähähiilistä kaupunkiympäristöä keskittyen älykkääseen asumiseen, rakentamiseen ja kaupunkirakenteeseen, älykkääseen liikkumiseen ja logistiikkaan sekä älykkääseen kulutukseen, kiertotalouteen ja yhteistyötalouteen.  Toivotamme kaikki alan organisaatiot tervetulleiksi mukaan toimintaamme. Lisätietoja jäsenyydestä toiminnanjohtaja Suvi Häkämieheltä tai https://gnf.fi/fi/jasenyys/

 

Vexve Oy
Vexve tunnetaan kaukoenergia-alan johtavana asiantuntijana ja ratkaisutoimittajana, jonka tuotteet ja palvelut edustavat korkeatasoista suomalaista cleantech-osaamista. Vexven vaativiin kaukoenergiasovelluksiin kehitetyt venttiili- ja säädintuotteet sekä hydraulisen ohjauksen ratkaisut ovat osa modernin kaupungin älykkäästi optimoitua energian jakeluverkostoa. Asiantunteva projektitiimimme palvelee asiakkaita investointi- ja kehityshankkeiden esisuunnitteluvaiheesta projektin valmistumiseen ja käyttöönottoon asti. Olemme asiakkaamme teknologiakumppani ja yhdessä turvaamme satojen miljoonien kotien lämmityksen ja asuinmukavuuden yli 30 maassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 46 miljoonaa euroa, ja se työllistää noin 160 ihmistä.