Tarjolla monipuolinen hankeosaajan paikka organisaatiossa, joka kehittää älykästä ja vähäpäästöistä kaupunkiympäristöä. Oletko se sinä?

Green Net Finland ry on julkisten ja kaupallisten toimijoiden aktiivinen verkosto, joka kehittää älykästä vähähiilistä kaupunkiympäristöä. Teemme yhteistyössä jäsenorganisaatioidemme ja kumppaniemme kanssa tärkeää työtä puhtaan ja resurssiviisaan tulevaisuuden puolesta. Toimintamme ydinaluetta on strategiaamme liittyvät kehityshankkeet, kilpaillun rahoituksen hakeminen ja hankkeiden toteutuksessa mukanaolo. Olemme tunnettu ja luotettu osaaja alan suomalaisissa ja kansainvälisissä hankkeissa.

Työnkuva

Etsimme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen innostunutta ja motivoitunutta hankeosaajaa, joka on hankeyhteistyömaailmassa kuin kala vedessä. Hankeasiantuntijana tulet työskentelemään projektipäällikön roolissa kahdessa EAKR-hankkeessa, jotka liittyvät rakentamisen kiertotalouteen ja kierrätyskeskusten kehittämiseen. Työnkuvaan kuuluu projektityön lisäksi projektin ohjaaminen, yhteydenpito projektikumppaneihin ja sidosryhmiin sekä hankekehitystyötä. Myös muut hankkeissa tehtävät työt, kuten viestintä ja tapahtumien järjestäminen, kuuluvat hankeasiantuntijan toimenkuvaan. Lisäksi tehtäviin kuuluu toiminnanjohtajan antamat muut tehtävät.

Mitä odotamme

Edellytämme sinulta kokemusta hankemaailmasta, yhteistyökykyä, hyviä viestintätaitoja, vastuullista työasennetta, sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa, matkustusvalmiutta sekä työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Osaat hyödyntää sosiaalista mediaa, markkinointia ja viestintää eri kanavien kautta. Olet avoin ja sosiaalinen sekä luot verkostoja eri organisaatioista tulevien toimijoiden kanssa helposti. Työssä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta, yhteistyötaitoja sekä hyvää organisointikykyä. Katsomme eduksi osaamisen ja kokemuksen seuraavilta alueilta: EU-kehittämishankkeiden vetäminen, kiertotalous ja yritysyhteistyö.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme innostavan työympäristön ja aiheeltaan ajankohtaisen työn, jolla voi vaikuttaa tulevaisuuden kehitykseen. Työsi tueksi saat mukavat ja reilut työkaverit. Teemme töitä tehokkaasti läheisessä yhteistyössä. Viihtyisät toimitilamme ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa.

Tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen ajalla 1.9.2019 – 30.9.2020 (jatko on mahdollinen hankerahoituksesta riippuen). Tehtävässä noudatetaan 3 kk koeaikaa.

Hakemukset

Hakemuksia otetaan vastaan 11.8.2019 asti. Huomaathan kuitenkin, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, palkkatoive, mahdolliset suosittelijat ja CV sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@gnf.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Ilkka Aaltio, p. 050 551 3633 (tavoitettavissa: 24.6., 27.6., 2.7. sekä 5.8. ja 7.8. klo 9-11 ja 14-16).