RENCOP (Renewable ENergy Cooperative Partnership) on uusiutuviin energialähteisiin (aurinkosäteily ja maalämpö) pohjautuvien yhteisöenergiaprojektien edistämisen kumppanuusryhmä. Community Energy tarkoittaa yhteisön tuottamaa energiaa ja yhteisöjen omistamaa tai osa-omistamaa energiatuotantoa. Energia tuotetaan paikallisesti. 

Green Net Finland on mukana Co2mmunity -hankeessa http://co2mmunity.eu/ , jossa sen rooli on edistää maalämpö-aurinkosähköprojektien syntyä Uudellamaalla. Yksi hankkeen toimenpiteistä on perustaa ja hallinnoida RENCOP-ryhmä, jonka tarkoituksena on toimia katalyyttina ja tukena community energy-projekteille.

Tämän kutsun avulla haluamme laajentaa RENCOP-ryhmän asiantuntijapohjaa sekä kutsua koolle ryhmän kolmannen kokouksen. Kutsumme mukaan:

  • yrityksiä, joilla on intressi toimittaa maalämpö-aurinkosähkö hybridijärjestelmiä tai tarjota niihin liittyviä asiantuntijapalveluita yhteisöomisteisiin kohteisiin (esim. taloyhtiöihin tai osuuskuntiin)
  • tutkijoita ja muita asiantuntijoita, joilla on teknistä asiantuntemusta ko. hybridijärjestelmästä
  • tutkijoita ja muita asiantuntijoita, joilla on asiantuntemusta ko. järjestelmän taloudellisista vaikutuksista tai omistusmalleista
  • tutkijoita ja muita asiantuntijoita, joilla on aurinkosäteilyyn ja maalämpöön liittyvää asiantuntemusta

 

Ao. ilmoittautumislomakkeen lopussa voitte ilmoittautua RENCOP-ryhmän 3. kokoukseen, joka pidetään 27.2.2019 klo 13-15 GNF:n toimitiloissa, Kuortaneenkatu 2, Helsinki. Tilaisuus on maksuton, mutta pyydämme ilmoittautumaan 25.2. mennessä.

Pyydämme kiinnostuneita yrityksiä sekä muiden organisaatioiden edustajia ilmoittautumaan RENCOP-ryhmään tästä: 

.

Lisätietoa Co2mmunity-hankkeesta sekä RENCOP-ryhmästä:
Evilina Lutfi, evilina.lutfi@gnf.fi, tai skype evilina.lutfi, tai soittamalla 050-3462661.