Energiatehokkuuden ja sisäilman parantaminen yhteisöllisen asumisen rakennuksissa, julkisissa rakennuksissa (kuten koulut ja lasten päiväkodit, opiskelijakampukset), toimisto- ja liikerakennuksissa sekä kiinteistöjen hallinta tarjoavat edelleen hyviä liiketoimintamahdollisuuksia etenkin suomalaisille yrityksille.

Nykyinen korkean teknologian valmiustaso, kokemus edistyneestä ja parhaasta käytettävissä olevasta tekniikasta, vahvat kotimaiset referenssit ja kehitetyt liiketoimintamallit muodostavat lupaavan perustan menestymiselle Pietarin cleantech-markkinoilla.

Pietarin markkinoilla parempi menestyminen edellyttää uutta lähestymistapaa ja liiketoimintamalleja. Erityisesti energia- ja resurssitehokkuusalojen nykyinen kehitysasema luo tarpeita ja samalla mahdollisuuksia uudentyyppiselle yhteistyölle.

Uuden yhteistyötavan tulisi perustua monipuolisiin, tasa-arvoisiin ja osallistaviin lähestymistapoihin. Uusien liiketoimintamallien tulisi luovasti yhdistää tekniikoita, muotoilua, taidetta, paikallisten erikoisuuksien ymmärtämistä sekä ihmiskeskeistä viestintää ja kommunikointia.

Suomalaisten yritysten menestymisen tueksi Pietarin kiinteistö- ja rakennetun ympäristön alalla olemme käynnistämässä tilaisuuksien sarjan, jossa uppoudumme laajaan, syvään ja monimutkaiseen kokonaisuuteen pieni pala kerrallaan. Yhdistämme aina joustavasti tekniset, taloudelliset, lainsäädännölliset, kulttuurilliset ja kielelliset aspektit.

Lisäksi otetaan mukaan vuorovaikutuksen harjoittamisen aspektin. Uskomme, että Venäjällä (ja Idän markkinoilla laajemmin) ei pärjää vain teknisellä taidolla.

Tervetuloa mukaan kiehtovaan ja mielenkiintoiseen matkaan kohti naapurin parempaa ymmärrystä! Business on vuorovaikutusta ihmisten kanssa!

Ensimmäinen kahvitus: 17.6. 2020 klo 13:00 – 14:00

 Ilmoittaudu mukaan: Evilina Lutfi, evilina.lutfi@gnf.fi, 050 436 2661, skype: evilina.lutfi

Microsoft Teams osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille 16.6.

Kuvassa alla on hahmotelma 17.6 kahvituksen sisällöstä.

Tilaisuudet ovat osa Cata3Pult -hanketta.