Green Net Finland järjestää yhdessä Helsingin kaupungin Ilmastokumppaneiden ja Smart & Clean säätiön kanssa aamukahvitilaisuuden:

Keskiviikko 3.5. klo 9.00 – 10.30, aamukahvi klo 8.45
Paikka tbc (Helsingin keskusta)

Tilaisuudessa pääset kuulemaan Smart & Clean -yhteistyöhankkeesta ja siitä, miten pääset mukaan tekemään uudenlaista rajat ylittävää yhteistyötä, joka nostaa pääkaupunkiseudun edelläkävijöiden joukkoon. Ennakkoluulottomalla ja aktiivisella yhteistyöllä kaupunkien, yritysten ja valtion välillä pystytään käynnistämään merkittäviä hankkeita ja kehittämään toimintamalleja, jotka synnyttävät uutta liiketoimintaa ja työpaikkoja. Tulevien vuosien aikana pääkaupunkiseudulla onkin tarkoitus toteuttaa mittavia hankekokonaisuuksia liittyen esimerkiksi liikenteeseen, vesihuoltoon ja energiatehokkuuteen.

Ohjelma:

Smart & Clean – Maailman paras älykkäiden ja puhtaiden ratkaisujen testialue
Jaana Pelkonen, Smart & Clean säätiö

Miten Smart & Clean –muutostekoja tehdään?
Ville Miettinen, Smart & Clean säätiö
 

mySmartLife –hankkeessa uusia innovatiivisia ja älykkäitä kaupunkienergiaratkaisuja Helsinkiin
Mira Jarkko, Helsingin kaupungin ympäristökeskus

Keskustelua ja verkostoitumista

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen tästä linkistä 20.4. mennessä

Mikä on Smart&Clean?

Helsingin seutu on maailman paras testialue älykkäille ja puhtaille ratkaisuille. Seudulla tehtävillä ratkaisuilla parannetaan elämänlaatua ja hillitään ilmastonmuutosta. Helsingin seudun kaupungit, suomalaiset yritykset, tutkimuslaitokset ja yliopistot sekä valtio haluavat nopeuttaa älykkäiden ja puhtaiden ratkaisujen kehittämistä ja käyttöönottamista. Tätä varten ne ovat aloittaneet viiden vuoden muutosprojektin, Smart & Clean -säätiön. Kansainvälisesti ainutlaatuisen projektin tehtävä on ohjata, tukea, kiihdyttää ja fasilitoida muutoksia sekä johtaa asian viestintää Suomessa ja kansainvälisesti.