Digipurku-hankkeen viiteryhmän seuraavassa kokoontumisessa keskiviikkona 4.9.2024 kutsumme rakentamisen ja purkamisen kiertotalouden kehityshankkeet ja kehittäjät yhteistyöhön! Suomessa on meneillään tai hiljattain toteutettu edistyksellisiä purkamisen kiertotalouden kehityshankkeita, jotka ovat keskittyneet eri aiheisiin, kuten purkurakennuksen eri tyypisten osien uudelleen hyödyntämisen kokeiluun, uudelleenkäytettävien osien kelpoisuuden tutkimiseen, digitaalisiin työkaluihin jne. 

Tilaisuudessamme purkamisen ja rakentamisen kiertotalouden ja digitalisaation eri hankkeet esittelevät rooliaan. Tilaisuuteen osallistujille muodostuu kuva laajasta toimijoiden ekosysteemistä ja siitä, mitä rakennusten purkamisen ja rakennusmateriaalien uudelleenkäytön ketjun osaa missäkin hankkeessa kehitetään. Samalla on hyvä mahdollisuus verkostoitua paikan päällä alan asiantuntijoiden, yritysten, kehittäjien ym. kanssa.

Missä: Maria01, Rakennus 3, Urban3-tapahtumatila, Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki. Tilaisuus järjestetään vain paikan päällä. 

Milloin: Keskiviikkona 4.9.2024 klo 9.30 – 11.45. Aamukahvi klo 9.15 alkaen

Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja Digipurku – Digitaaliset ratkaisut rakennusten purkamisessa- hankkeesta saa GNF:stä Ilkka Aaltiolta, ilkka.aaltio(at)gnf.fi; 050 551 3633