ERKKI – Energiatehokkuuden optimointi haasteellisissa julkisissa kulttuuri- ja vapaa-ajan kiinteistöissä -hanke on alkanut.  Hankkeen Kick off -tilaisuus järjestetään Helsingissä Maria 01:ssä 17.9.2024 klo 9.30 alkaen. Tule mukaan kuulemaan lisää energiatehokkuuden haasteista ja kehitysmahdollisuuksista! Toivomme mukaan erityisesti kuntien ja kaupunkien energiatehokkuuden kanssa työskenteleviä asiantuntijoita, kulttuuri- ja vapaa-ajan julkisten kiinteistöjen omistajia ja operoijia, energiaratkaisuja tarjoavia yrityksiä, ratkaisujen suunnittelijoita, aiheen parissa työskenteleviä viranomaisia ja asiantuntijoita.

Tilaisuudessa kuullaan ERKKI-hankkeesta, taustakartoituksen tuloksia julkisten kiinteistöjen energiatehokkuuden optimoinnista ja kerrotaan hankkeen tulevista suunnitelmista. Lisäksi kuulemme sidosryhmän puheenvuoron haasteellisten kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisen tarpeista.

ERKKI-hanketta toteuttavat Green Net Finland ja Forum Virium Helsinki. Hanketta osarahoittavat Euroopan Unioni ja Helsingin kaupunki.

Milloin: tiistai 17.9.2024 klo 9.30 – 11. Ovet aukeavat kello 9.15.  

Missä: Maria01, Urban 3 tapahtumatila, Lapinlahdenkatu 16, rakennus 3, 2 krs, Helsinki. Tilaisuuteen voi osallistua joko paikan päällä tai Teamsin kautta. 

Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen on auki 13.9.2024 asti.