Sähköisen liikkumisen edistämisen tutkimushanke BSR-electric järjestää loppukonferenssin verkossa 16-17. kesäkuuta. Konferenssi pidetään englannin kielellä (BSR-electric Final Conference).

Konferenssissa esitellään hankkeen kokeilujen tuloksia, kuten esimerkiksi HSY:n toteuttamien sähkötavarapyöräkokeilujen tuloksia. Hankkeessa on mukana monia partnereita Itämeren ympärysmaista ja esitysten aiheisiin kuuluu myös sähköiset jakeluautot, sähkökaupunkipyörät ja Göteborgin alueen kaupalliset sähköajoneuvot. Green Net Finland on tehnyt BSR-electric-hankkeessa toimijakartoituksia.

Konferenssi on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille ja etäosallistumisen myötä siihen onkin nyt helppo osallistua. Ennakkorekisteröityminen on jo avattu, rekisteröitymisen konferenssiin voi tehdä täältä. Osallistuminen on ilmaista. Konferenssin pääjärjestäjänä on BSR-electric hankkeen Team Göteborg (The Urban Transport Administration of the City of Gothenburg in collaboration with Lindholmen Science Park and Business Region Gothenburg).

Lisätietoa konferenssista on esitteessä: Save the date_BSR Electric Final Conference 16-17 june.

Kutsu ja konferenssin ohjelma on tässä esitteessä: INVITATION_BSR_Electric Final Conference 16-17 june

Huom: konferenssiohjelman kellonajat ovat Ruotsin aikaa, mutta Suomen ajassa tapahtumat alkavat 1 h myöhemmin.

Tervetuloa mukaan konferenssiin!