Greentech 2.0-hankkeen yritysvierailuohjelmien (ClusterXchange) haku on avattu hankkeen kansainvälisillä nettisivuilla!

Vierailukohteita on tarjolla Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Puolassa sekä Liettuassa.

European Cluster Collaboration Platformin klustereiden jäsenorganisaatiot, kuten Green Net Finlandin jäsenet, voivat hakea mukaan Greentech 2.0-hankkeen yritysvierailuihin. Yritysvierailujen kesto on vähintään kolme vuorokautta (sekä matka-aika) ja vierailun voi tehdä organisaatioon, joka on ilmoittautunut Host Organisaatioksemme (HO).

Osallistuvan organisaation (VO) tulee olla klusteriorganisaation jäsen. Jos et vielä ole Green Net Finlandin jäsen, nyt on todella hyvä hetki liittyä! Lisätietoa jäsenyydestämme on täällä

Vierailuiden aikana sinun on helppo tutustua kohdemaan organisaatioihin, saada hyödyllisiä kontakteja tai esimerkiksi selvittää vientimahdollisuuksia kohdemaan markkinoilla. Vierailun ajankohta sovitaan erikseen ja se ajoittuu joulukuun 2022 ja maaliskuun 2023 välille. Hankkeessa avataan myöhemmin myös toinen vierailujakso loppuvuodelle 2023.

Yritysvierailut toteutetaan osana EU:n COSME-ohjelmasta rahoitettua Greentech 2.0-hanketta. Osallistuville organisaatioille maksetaan vierailun ajalta matkakorvaus, jonka suuruus riippuu kohdemaasta. Korvauksen saa jälkikäteen ja sen edellytyksenä on lyhyt matkaraportti.

Ilmoittaudu mukaan ja lue lisää vierailukohteista alla olevan linkin kautta.

Mikäli haluat lisätietoa vierailuista, voit olla yhteydessä Ilkka Aaltioon, ilkka.aaltio(at)gnf.fi, puh. 0505513633