ERKKI – Energiatehokkuuden optimointi haasteellisissa julkisissa kulttuuri- ja vapaa-ajan kiinteistöissä -hanke kutsuu alan yrityksiä ja asiantuntijoita mukaan vierailulle Metropolian Myllypuron kampukselle!

Ohjelmassa on vierailu Metropolian Myllypuron kampuksen älykkäässä lämpökeskuksessa, lisätietoa meneillään olevan ERKKI-innovaatiokilpailun tilanteesta sekä ERKKI-ideointityöpaja. Tilaisuus on samalla ERKKI-hankkeen viiteryhmän kokoontuminen. Osallistuvilla yrityksillä on tilaisuus pitchata.

ERKKI-hankkeen viiteryhmässä mukana olemalla kuulet lisää julkisten kiinteistöjen energiatehokkuuden haasteista ja kehitysmahdollisuuksista!

Toivotamme tervetulleeksi mukaan erityisesti kuntien ja kaupunkien energiatehokkuuden kanssa työskenteleviä asiantuntijoita, kulttuuri- ja vapaa-ajan julkisten kiinteistöjen omistajia ja operoijia, energiaratkaisuja tarjoavia yrityksiä, ratkaisujen suunnittelijoita, aiheen parissa työskenteleviä viranomaisia ja asiantuntijoita.

ERKKI-hanketta toteuttavat Green Net Finland ja Forum Virium Helsinki. Hanketta osarahoittavat Euroopan Unioni ja Helsingin kaupunki.

Milloin: tiistai 3.12.2024 klo 9.30 – 12 

Missä: Metropolia Ammattikorkeakoulun Myllypuron kampus, Myllypurontie 1, 00920 Helsinki. Tapaaminen sisäänkäynnillä C.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen on auki 29.11.2024 kello 12 asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää!

Jos et pääse mukaan paikan päälle vierailuun, muistathan peruuttaa paikkasi ajoissa.

Lisätietoa ERKKI-hankkeesta on täällä: https://gnf.fi/fi/gnf/erkki/