Tarjoamme erillispalveluna koko kehityshankkeen elinkaaren kattavia asiantuntijapalveluita, kuten rahoitusinstrumentin tunnistamista, hankkeistamista, hakemuksen valmistelua ja sparrausta sekä muita kehityshankkeisiin liittyviä asiantuntijapalveluita.

Meillä on 15 vuoden kokemus kehityshankkeiden valmistelusta ja toteutuksesta. Tänä aikana meille on kertynyt merkittävä osaaminen monista rahoitusinstrumenteista – niin kansallisella, pohjoismaisella kuin eurooppalaisellakin tasolla. Hankereferenssimme kattaa niin EU:n puiteohjelmat, INTERREG-ohjelmat, Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR), Pohjoismaisen ministerineuvoston, Tekesin ja monia muita rahoitusohjelmia.

Olemme toteuttaneet noin 50 kehityshanketta. Lisäksi olemme valmistelleet noin 100 hankehakemusta. Me osaamme.

Kehitysrahoitus on todella kilpailtua. EU:n puiteohjelmien keskimääräinen läpimenoprosentti on 10-25 %. Meidän hankevalmistelumme läpimenoprosentti on 60 %.

Yleishyödyllinen toimintamme keskittyy isojen, koko alaa eteenpäin vievien cleantech-alan kehityshankkeiden valmisteluun ja toteuttamiseen. Yleishyödyllisen toimintamme puitteissa emme kuitenkaan tartu yksittäisten yritysten yksittäisiin kehitystarpeisiin. Sellaisia varten tarjoamme asiantuntijapalveluna hankeosaamistamme käyttöösi.

Hankepalveluihimme kuuluu mm:

  • Rahoitusinstrumentin tunnistaminen: mistä sinun kehitystoiminnallesi voisi hakea rahoitusta?
  • Hankehakemuksen valmistelupalvelut: Autamme sinua hakemuksesi laadinnassa. Luemme hakemuksesi arvioitsijan silmin ja sparraamme sinulle voittajahakemuksen.
  • Muut kehityshankepalvelut

Ota meihin yhteyttä, niin räätälöidään sinun kehitystarpeeseesi sopiva palvelukokonaisuus.